Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: maandag 20 september 2021
Snel naar:

Stichting GIG Haarlemmermeer

19 december
Raadhuisplein 3 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 556 37 00
  • zo 19 december 20:30 - 18:01 uur

In het jaarlijks terugkerende benefiet evenement GIG laat Haarlemmermeers talent zich van al haar kanten zien! Acht jonge, talentvolle acts zullen in deze twee uur durende voorstelling strijden om drie felbegeerde geldprijzen, te gebruiken ter bevordering van hun eigen talent. De optredens worden omringd door een feestelijke loterij en een gastoptreden van lokaal aanstormend talent Melle, die tijdens het juryberaad zal komen optreden. Uiteraard zullen ook dit jaar alle opbrengsten van de show gedoneerd worden aan het Adamas Inloophuis en Hospice Bardo.

Geniet van zang, dans, theater en meer in deze fantastische, avondvullende voorstelling en zorg dat je er bij bent op zondag 19 december. Dit kan je niet missen!
Onder het thema: ‘onze culturele gasten’ biedt De Meerse de mogelijkheid aan gezelschappen en verenigingen om gebruik te maken van haar zalen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze voorstellingen maken geen deel uit van de reguliere programmering. De Meerse is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of kwaliteit van de voorstellingen.