Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: zondag 23 januari 2022
Snel naar:

The Beatles vs The Stones

5 maart
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • za 5 maart 20:30 - 01:00 uur

Tijdens deze ‘British invasion of the tribute bands’ is het alsof The Beatles en The Stones het weer eens tegen elkaar opnemen! Liefhebber zijn van allebei is geen optie toch?

HELP! A Beatles Tribute wordt omschreven als één van de meest muzikaal getrouwe bands die tegenwoordig Beatles-muziek spelen. In de afgelopen zes jaar heeft de band meer dan 500 concerten uitgevoerd in 18 Europese landen. Als griezelige goed lijkende, live vertolkingen van The Beatles spelen ze klassiekers als o.a. ‘Yesterday’, ‘She Loves You’, ‘Let It Be’ en ‘Hey Jude’. Hun memorabele show bevat replicakostuums en dezelfde instrumenten om de originele geluidskwaliteit en beleving na te bootsen.

Stones Sessions brengt je de muziek van The Rolling Stones met een imponerende show. De band laat zich inspireren door albums als ‘Let it Bleed’, ‘Sticky Fingers’ en ‘Exile on Main Street’. Hiermee vertalen zij de seks, drugs en rock 'n’ roll fase van Mick Jagger en zijn mannen. In 2019 tourde Stones Sessions wereldwijd rond met de typische gitaar-riffs van Keith Richards en de licht hitsige teksten van Mick Jagger. De band heeft een imponerende lijst concerten achter haar naam staan met tournees door China, de Caribbean en zelfs België.