Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: maandag 20 september 2021
Snel naar:

Doortrappen fietstocht tijdens Nationale Sportweek

  • vr 24 september 09:30 - 12:00 uur

Extra informatie
  • 09.30 – 10.00 Inloop met koffie/thee 10.00 – 10.30 FietsFit warming-up en start van de route +/- 12.00 Finish

Blijf in beweging! Om zo lang mogelijk veilig te blijven fietsen, moet je blijven fietsen! Team Sportservice Haarlemmermeer en rijwieltourclub Hoofddorp organiseren tijdens de Nationale Sportweek op vrijdag 24 september een Doortrappen fietstocht. Een mooie route langs verrassende nieuwe plekjes in en rondom Haarlemmermeer. Fiets ook mee en geniet van de natuur, beweging en gezelligheid.

Fiets ook mee en ontdek leuke nieuwe plekjes en routes bij jou in de buurt. Fiets de route alleen of juist samen met iemand. Geniet van het groen van de natuur en kom lekker in beweging.

Team Sportservice Haarlemmermeer is ook van de partij deze dag en verzorgt vooraf een FietsFit warming-up. Samen maken we de spieren los, zodat iedereen soepel op zijn of haar fiets stapt. Onderweg is er ruimte voor een drinkpauze en kun je jouw kennis testen in een leuke fietsquiz van Doortrappen. Je kunt kiezen tussen een route van 15 km of 30 km.

De route kun je alleen of met een groepje afleggen. 

Iedereen is vrijdag 24 september welkom om mee te fietsen met zijn of haar eigen fiets. Dit kan zowel met een normale fiets als met een e-bike. Deelname aan de Doortrappen fietstocht is gratis, maar meld je vooraf wel aan. Op die manier weet de organisatie op hoeveel mensen ze kunnen rekenen.