Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: zondag 23 januari 2022
Snel naar:

Arrested Development

1 mei
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • zo 1 mei 21:00 - 23:00 uur

Arrested Development toert wereldwijd met hun nieuwste album ‘Don’t Fight Your Demons’. Het album wordt omschreven als scherp en provocerend. Don’t Fight Your Demons laat zien dat hiphop en rap met gospelinvloeden perfect geschikt zijn om een betekenisvolle boodschap te brengen.

Arrested Development was dé award-winning nieuwkomer in de rapscene van Amerika in 1992. Het album ‘Three Years, Five Months And Two Days In The Life Of...’ is het succesnummer waarmee Arrested Development de wereld veroverde. Hits als ‘Tennesee’, ‘Dr. Wendall’ en natuurlijk ‘People Everyday’ waren al snel overal te horen. Alleen maar ‘positive vibes’ zijn vanaf het begin het uitgangspunt geweest voor de muziek van rapper Speech. Maar hij schuwde lastige politiek issues nooit.

En dat is in de jaren niet veranderd. In september, 2019, kreeg de band een award op de Black Music Honors Awards. Hun shows zijn een viering van het leven. Het meemaken van een Arrested Development concert is een spiritueel evenement verpakt als groots positief feest!