Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: maandag 16 mei 2022
Snel naar:

Yoga in het Haarlemmermeerse bos

  • iedere vrijdag in de periode t/m 1 oktober 2022
    De eerstvolgende activiteit is vrijdag 20 mei 2022.

Extra informatie
  • Gratis parkeren

  • We verzamelen 5 minuten van te voren op de parkeerplaats bij La Floria/voormalig Vork & Mes. Kijk uit naar het gele Opel busje.

Verbinding, ontspanning & flexibiliteit in het Haarlemmermeerse bos

We geven sinds de zomer van 2021 een wekelijkse sessie yoga in het Haarlemmermeerse bos in Hoofddorp. Gun jezelf de ontspanning en verbinding, waarin je tegelijkertijd kracht en flexibiliteit opbouwt. Dit doen we in de buitenlucht, dus kan het ook voor een vriendelijk prijsje!

Reserveer via De Outdoor School website of stuur een appje naar: 0687726009

Klik hier voor de exacte locatie in Google Maps

De oudste vorm van yoga
Hatha Yoga is een yogavorm die men al meer dan 2500 jaar beoefent. Het is de basis waaruit de andere yoga stijlen zijn gegroeid. De yoga houdingen of ‘asana’s’ die je tijdens een Hatha Yoga les doet worden telkens een tijdje aangehouden. Hierdoor leer je je lichaam in de oefeningen te observeren. Ondanks de spanning in je spieren ga je op zoek naar ontspanning. Je leert je lichaam te controleren en bouwt zowel kracht als soepelheid op.

Over de instructrice
Gunbritt Genuit, geboren en getogen Hoofddorper, is Hatha yoga docent van De Outdoor School: “Als tegenhanger van het buitenspelen is yoga voor mij een fijne manier om juist naar binnen te keren.”

Yoga is voor mij een hele mooie manier om een aantal keer per week even stil te staan en de balans (in mezelf) te vinden.