Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: donderdag 28 oktober 2021
Snel naar:

Halloween spooktocht

30 oktober
Getsewoudweg 2 2151 MS Nieuw-Vennep
+31 (0252) 62 08 44
  • za 30 oktober 18:30 - 20:30 uur

De Halloween Spooktocht om start 18:30 uur in wijkgebouw Linquenda (Oostmoor 52, Nieuw-Vennep). De tocht gaat naar Jeugdland Nieuw-Vennep (Getsewoudweg 2, Nieuw-Vennep).

Bij Jeugdland Nieuw-Vennep is er een kampvuur en een spookachtige omgeving. De spooktocht eindigt om 20:30 uur. Deelname is gratis.

Over Jeugdland Nieuw-Vennep

Jeugdland Nieuw-Vennep is een beheerde speeltuin in het prachtige natuurgebied Venneperhout in Nieuw-vennep. Jeugdland ligt centraal in de Haarlemmermeer en is gemakkelijk bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en fiets. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de parkeerplaats P+R van de buslijn R-Net 397.

Bij Jeugdland kunnen kinderen spelen, bouwen, ontdekken of meedoen aan een georganiseerde activiteit. Op het omheinde terrein zijn diverse speeltoestellen, een zandbak met water speeltuin, een skelterbaaan, een air trampoline, een huttendorp en een clubhuis.

Jeugdland is maatschappelijk betrokken. Bij Jeugdland helpen vele vrijwilligers, stagiaires en trainees van jong tot oud, met en zonder beperking. Iedereen is welkom! Jeugdland is tevens een belangrijke samenwerkingspartner van verschillende stichtingen in Haarlemmermeer.

Bij Jeugdland Nieuw-Vennep is iedereen welkom. Er is een gezellige terras en in het clubhuis zijn versnaperingen te koop.