Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: woensdag 8 december 2021
Snel naar:

The Last Song

17 december
Harmonieplein 2 2151 AL Nieuw-Vennep
+31 (023) 566 95 65
  • vr 17 december 20:00 uur

Een hartverwarmende en ontroerende dramafilm over familie, eerste liefdes en tweede kansen, gebaseerd op de roman van Nicholas Sparks.

Het leven van de 17-jarige Veronica 'Ronnie' Miller (Miley Cyrus) wordt ondersteboven gekeerd als haar ouders gaan scheiden. Haar vader verhuisde van New York naar Tybee Island. Veronica is woedend, maar haar moeder vindt het na drie jaar welletjes geweest en vindt dat ze de zomer maar met haar vader moet doorbrengen. Ze hebben bijna niets gemeen, behalve hun liefde voor muziek. Hoofdrollen worden gespeeld door Miley Cyrus, Liam Hemsworth en Greg Kinnear. Regie: Julie Anne Robinson Kijkwijzer: alle leeftijden Klantrecensies Bol.com:  "Wat een prachtige film! Geweldig verhaal en heel mooi verfilmd. Romantisch en ontroerend. Ik heb het niet droog kunnen houden. Deze film moet je gezien hebben!" "Erg ontroerende film die je erg aan het denken zet."

LET OP Coronabewijs: Het coronabewijs is verplicht (vanaf 13 jaar) tot in ieder geval eind oktober 2021 en kan je aantonen met: - Vaccinatiebewijs (QR-code in de CoronaCheck-app of via coronacheck.nl) - Herstelbewijs: bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona (QR-code in de CoronaCheck-app of via coronacheck.nl). -Testbewijs via testenvoortoegang.nl (een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de voorstelling). Aan de deur wordt de QR-code gecheckt samen met je identiteitsbewijs. Je hebt altijd het recht om je ticket te annuleren en je geld terug of tegoedbon te vragen (tot 48 uur voor aanvang voorstelling).