Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: maandag 16 mei 2022
Snel naar:

Buswell & Nyberg’s Pop-up Orchestra

6 mei 2023
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • za 6 mei 2023 20:30 - 23:30 uur

Muzikale pioniers Buswell & Nyberg komen voor het eerst naar Duycker om een eenmalig concert te geven met een pop-up orkest bestaande uit muzikanten die elkaar nog nooit ontmoet hebben. Buswell komt uit Engeland. Nyberg komt uit Zweden. Zij zijn vooraanstaande experts in het creëren van pop-up orkesten vanuit het niets. Met 27 muzikanten gaan zij deze dag 6 uur repeteren om vervolgens ’s avonds een concert te geven.

De heren en hun concept werd bekend met het 68-koppige Underground Orchestra, gevormd uit vreemden die elkaar in de Londense metro ontmoetten en optrad in het O2 Empire, Londen. Ze vormden een 24-koppig orkest op de Edinburgh Fringe, en verschillende orkesten op Glastonbury Festival. Ze hebben de afgelopen jaren door het Verenigd Koninkrijk getoerd en allerlei pop-up orkesten gecreëerd.

Het wordt een dag om nooit te vergeten, met een mix van Buswell & Nybergs muziek, unieke versies van enkele populaire nummers, vertolkingen van klassieke film en TV-thema's en optredens van speciale gasten. Ben je muzikant en wil je deel uitmaken van het orkest, neem dan rechtstreeks contact met hen via buswellandnyberg@gmail.com.