Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: dinsdag 17 mei 2022
Snel naar:

Rent

3 juli
Raadhuisplein 3 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 556 37 00
  • zo 3 juli 19:00 - 20:00 uur

De voorstellingen RENT zijn verplaatst van 11 en 12 juni 2022 naar 2 en 3 juli 2022. Ticketkopers hebben op 1 feb 2022 bericht ontvangen per mail.Dit seizoen brengt de talentvolle musicalproductiegroep 18 t/m 25 jaar van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer van Pier K de succesvolle Amerikaanse rockmusical 'Rent'!

'Rent' is gebaseerd op Puccini’s opera 'La Bohème' en vertelt het verhaal van acht vrienden in New York in een tijd waarin het HIV-virus nog een doodvonnis betekende. Geconfronteerd met armoede, creativiteit, relaties, verslaving en verlies, proberen ze ieder op eigen wijze de essentie van het leven te vatten in beeld, woorden en muziek. Welke keuzes maak je als je weet dat je niet lang meer zult leven? In een jaar tijd leren de acht vrienden op hun weg naar volwassenheid een belangrijke les: Leven voor vandaag!

    • deze musical is geschikt voor kinderen vanaf 13 jaarKlik hier voor alle voorstellingen van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer.
Onder het thema: ‘onze culturele gasten’ biedt De Meerse de mogelijkheid aan gezelschappen en verenigingen om gebruik te maken van haar zalen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze voorstellingen maken geen deel uit van de reguliere programmering. De Meerse is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of kwaliteit van de voorstellingen.