Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: dinsdag 17 mei 2022
Snel naar:

Remy Evers

24 september
Raadhuisplein 3 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 556 37 00
 • za 24 september 20:30 - 23:03 uur

Deze voorstelling is verplaatst van 18 feb 2022 naar 24 sep 2022. Ticketkopers hebben op 18 feb 2022 bericht van ons ontvangen.

Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) zal zijn ideale wereld aan u tonen in Gewoon Remy.


Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

  • Juryrapport Cameretten 2019
   “Meteen in de eerste scène van ‘Gewoon Remy’ wordt duidelijk dat Remy Evers een groot acteertalent heeft met een goed gevoel voor timing. Hier staat een sympathieke loser die de aandacht trekt met zijn ongewone manier van campagne voeren. Evers wil namelijk Prins Carnaval worden om zijn overleden vader – ook ooit Prins Carnaval – te eren.
   Zijn associatieve voorstelling vol fantasie is én absurd, én beeldend, én verhalend. Mooi is het lijstje dat Evers vol vuur afwerkt om bij de keuzecommissie in het oog te springen, waarbij hij de verkiezingspolitiek rondom het carnaval op de hak neemt.
   De opbouw van zijn programma lijkt nonchalant, maar zit heel slim in elkaar. Ook zijn veelvuldig gebruik van decor, soundtrack en rekwisieten levert mooie beelden op, evenals zijn elastieken gezicht dat nagenoeg elke expressie laat zien inGewoon Remy Ontroering en humor vechten om voorrang, hij grossiert in bijzondere beelden, wat aan het eind leidt tot een prachtig hoogtepunt.