Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: dinsdag 17 mei 2022
Snel naar:

Boekstartdag (0-2,5 jaar)

Op zaterdag 11 juni zetten we baby’s in het zonnetje in de bibliotheek! Er is van alles te zien en te doen voor de allerkleinsten; lezen, spelen, muziek maken en krassen!


Wat is er te doen?

Baby chillzone
In onze chillzone kunnen baby’s heerlijk tot rust komen met sabbelboekjes, bellen uit de bellenblaasmachine en fijne muziekjes.

Tentenpret
We hebben verschillende speeltentjes in de bibliotheek staan! Hier kan je kindje een boekje lezen, of spelen met sensomotorisch speelgoed en knuffelvriendjes uit zijn of haar favoriete prentenboeken.

Kraswedstrijd
Kan jouw kindje geweldig kleuren/krassen? Doe dan mee met onze kraswedstrijd speciaal voor de allerkleinsten! Wie weet wordt hij of zij dé kraskampioen van Haarlemmermeer en wint een leuke prijs.

Muziek op schoot
11.15 – 11.45 en 12.00 tot 12.30
Pier K komt langs voor muziek op schoot. Je kan hier samen met je kindje aan meedoen. We gaan nieuwe liedjes leren, zingen en muziek maken. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

Voor de meeste jonge kinderen is het heerlijk om muziek te maken. Dat is logisch, want muziek zorgt voor gezelligheid en verbinding. Muziek op schoot is een heerlijk momentje samen met je kleintje. We zingen samen bekende liedjes en we leren nieuwe liedjes. Ook doen we allerlei muzikale spelletjes die passen bij de belevingswereld van je kindje.

Verder is de Speel-o-theek aanwezig en kan je je kindje meteen lid maken van de Bibliotheek bij een van onze medewerkers.

De Boekstart Babyochtend is gratis. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

Wil je je kindje in alle rust even voeden of wil je kolven? Dan kan dat ook in een speciaal ingericht kamertje.