Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: woensdag 28 oktober 2020
Snel naar:

Popronde Poppodium Pre-Party

21 november
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • za 21 november 20:00 - 23:15 uur

Popronde, het grootste reizende festival van Nederland gaat dit najaar toch op tour.

Van 12 september tot en met 28 november doet het festival de Nederlandse poppodia aan, onder het mom van de ‘Popronde Poppodium Pre-Party’. Op 21 november staat de Pre-Party bij Poppodium Duycker in Hoofddorp gepland. En deze party gaat gepaard met de 3 acts Mountain Eye, Minor Citizen en The Peterlees.

Wat zou het leven zijn zonder ontdekkingen? Voor de Amsterdamse alternative metalband Mountain Eye draait alles om het verkennen van de uitersten van het leven, samen met hun fans. Dit doen ze via hun meer dan 250k keer gestreamde debuutalbum uit 2019, 'Roads Uncharted', en via hun liveshows, waarin die rauwe energie centraal staat die metal zo uniek maakt.

Minor Citizen.Drie topmuzikanten met grote potentie”, aldus 3voor12 Noord-Holland. Een samensmelting van de sounds van Royal Blood en Death From Above. Met een vlijmscherp randje slingert deze driekoppige machine zijn catchy songs het publiek in. “Een bak energie en exploderende gitaren in de lijn van Foo Fighters en QOTSA" (The Daily Indie).

Na een daverende show in mijnwerkersdorp Peterlee (UK) smeden de mannen van Left in the Middle en Noctophyle het plan om een nieuwe band te beginnen: The Peterlees. The Peterlees is een vierkoppige punkrock formatie met een dikke vleug hardcore en energie. Bereid je voor op ongegeneerd bier drinken en vuisten in de lucht in.

Deel via social media