Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: zondag 12 juli 2020
Snel naar:

Grand Café De Bulls

Print

Beschrijving

Al meer dan 29 jaar het grootste café van Haarlemmermeer. Een lekkere snack, diner, een borrel met vrienden, livemuziek of een avond snookeren, poolen, biljarten of darten. In de weekenden wordt De Bulls ‘s avonds na tienen het domein van het stappubliek. De sportliefhebber kan bij De Bulls zijn hart ophalen. Op diverse televisie- en groot beeldschermen zenden ze een diversiteit aan sport uit. Door de samenwerking met Runnerz is het plaatsen van weddenschappen op paarden sinds een paar jaar ook een bekend begrip in het café. In de zomermaanden is het goed toeven op de grote lounge terras met uitzicht over de Hoofdvaart.

Donderdagavond is biefstuk-avond, vrijdagavond kun je genieten van heerlijke spareribs of saté en op zaterdagavonden is er naast biefstuk in de jus ook een wisselende specialiteit tegen een scherpe prijs.

Voor (zakelijke) bijeenkomsten, recepties of feesten zijn er vanaf 4 personen diverse arrangementen en is er exclusieve zaalruimte beschikbaar. Denk aan diners gecombineerd met diverse spelen. Maar ook een High Tea, High Wine of High Beer.

Locatie

Deel via social media