Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: woensdag 8 december 2021
Snel naar:

De Baddies (Maatvast)

Print

Beschrijving

Baddies in 5 stappen

1. Baddies is een jongerencentrum aan de Snelliuslaan in Badhoevedorp. Op woensdag en op vrijdag is Baddies opengesteld voor jongeren van groep 7&8. BHV en toezicht is aanwezig.

2. In Baddies wordt geen alcohol geschonken! Drugsgebruik is verboden. Er is continu persoonlijk toezicht en er wordt ook gebruik gemaakt van cameratoezicht. Iedereen gaat respectvol met elkaar en elkaars spullen om. Men houdt zich aan de geldende huisregels.

3. Er worden in Baddies verschillende activiteiten georganiseerd, zoals workshops, creatieve en spelactiviteiten, meidenavonden en meer. Voor sommige activiteiten zijn voorwaarden voor deelname.

4. Baddies kan ook worden ingezet voor andere maatschappelijke doelen, zoals onderwijsdoeleinden, bijeenkomsten en meer. Verhuur van de accommodatie is onder voorwaarden ook mogelijk. Wij zijn altijd benieuwd naar uw ideeën en helpen u graag deze te realiseren!

5. Het beheer en de exploitatie van Baddies is de verantwoordelijkheid van Stichting Maatvast Haarlemmermeer. Op locatie zijn de beheerders uw contactpersoon.

Adres: Snelliuslaan 3-5, Badhoevedorp
Email: mariana.zinga@maatvast.nl
Telefoon: 06 41 66 79 41

Locatie

Deel via social media

Nu te zien in De Baddies (Maatvast)

14 t/m 28 december

Meiden kookcafé