Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: donderdag 21 maart 2019
Snel naar:

Landgoed de Olmenhorst

Contactgegevens

Landgoed de Olmenhorst
Lisserweg 481
Landgoedwinkel
2165 AS Lisserbroek
(0252) 41 31 65
(06)43 00 18 77
In het hart van de Randstad, centraal tussen Amsterdam, Haarlem Leiden en Den Haag, ligt landgoed de Olmenhorst. De Olmenhorst is veel meer dan alleen een prachtig fruitteeltbedrijf waar biologische appels en peren worden geteeld.

De Olmenhorst is een gewilde locatie voor feesten en vergaderingen. Dit kan zowel binnen als buiten in onze prachtige boomgaard. Van kleine kinderpartijtjes tot grote huwelijksfeesten, van intieme brainstormsessies tot hele congressen. Wij beschikken over 7 originele locaties voor allerlei bijeenkomsten!

Daarnaast is onze Landgoedwinkel is dé natuurvoedingswinkel van de omgeving. Naast een rijk aanbod van biologische producten is hier een groot assortiment van andersoortige artikelen te vinden. In het Appelcafé of buiten, op het terras, kunt u iets eten en drinken. U kunt genieten van een lunch, High-Tea of een picknick bestellen en hiervan genieten in de boomgaard. Terwijl u heerlijk zit, vermaken de kinderen zich op het speelterrein.

Op het landgoed zijn ook andere winkeltjes en ateliers gevestigd. In samenwerking daarmee worden, voor jong en oud, diverse workshops georganiseerd. Jaarlijks worden op De Olmenhorst enkele bijzondere evenementen georganiseerd zoals; De Voorjaarsfair en de Zelfpluk.

Openingstijden

Het landgoed is dagelijks toegankelijk van zonsopkomst tot zonsondergang. Je bent altijd welkom voor een wandeling. Viervoeters mogen, mits aangelijnd, ook mee. Onze horeca gelegenheid, De Fruitloods, is geopend van 09:00 tot en met 18:00.