Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: dinsdag 19 januari 2021
Snel naar:

Grand Café De Bulls

Contactgegevens

Grand Café De Bulls
Hoofdweg 1157
2152 LL Nieuw-Vennep
(0252) 67 51 21

Al meer dan 29 jaar het grootste café van Haarlemmermeer. Een lekkere snack, diner, een borrel met vrienden, livemuziek of een avond snookeren, poolen, biljarten of darten. In de weekenden wordt De Bulls ‘s avonds na tienen het domein van het stappubliek. De sportliefhebber kan bij De Bulls zijn hart ophalen. Op diverse televisie- en groot beeldschermen zenden ze een diversiteit aan sport uit. Door de samenwerking met Runnerz is het plaatsen van weddenschappen op paarden sinds een paar jaar ook een bekend begrip in het café. In de zomermaanden is het goed toeven op de grote lounge terras met uitzicht over de Hoofdvaart.

Donderdagavond is biefstuk-avond, vrijdagavond kun je genieten van heerlijke spareribs of saté en op zaterdagavonden is er naast biefstuk in de jus ook een wisselende specialiteit tegen een scherpe prijs.

Voor (zakelijke) bijeenkomsten, recepties of feesten zijn er vanaf 4 personen diverse arrangementen en is er exclusieve zaalruimte beschikbaar. Denk aan diners gecombineerd met diverse spelen. Maar ook een High Tea, High Wine of High Beer.

Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag: 16:00 - 01:00 uur
Vrijdag & zaterdag: 16:00 - 03:00 uur
Zondag: 14:00 - 22:00 uur