Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: zaterdag 20 juli 2019
Snel naar:

Over UIT in Haarlemmermeer

UIT in Haarlemmermeer is dé UITagenda van Haarlemmermeer. In de Agenda vind je evenementen, uitgaan, exposities, voorstellingen (theater, toneel, dans en cabaret), concerten, films, workshops, jeugdactiviteiten en wandel-en fietstochten in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Abbenes, Badhoevedorp, Beinsdorp, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, Haarlemmerliede, Halfweg, Lijnden, Lisserbroek, Oude Meer, Rijsenhout, Spaarndam, Spaarnwoude, Vijfhuizen, Weteringbrug, Zwaanshoek en Zwanenburg.

Bij Zien & Doen vind je alles voor een dagje uit, bijvoorbeeld naar het museum of de bioscoop. Op Facebook geven we de leukste UITtips en via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste vrijkaartenacties.

UIT in Haarlemmermeer is een project van Het Cultuurgebouw in samenwerking met Gemeente Haarlemmermeer, Amsterdam Marketing en VVV Nederland.

Doelstelling

UIT in Haarlemmermeer wil het bezoek aan culturele en recreatieve activiteiten in Haarlemmermeer vergroten door het overzichtelijk in beeld brengen van informatie en tips over cultuur, vrije tijd en recreatie voor een breed publiek.

Samenwerken

UIT in Haarlemmermeer werkt met de aanbieders van kunst, cultuur, uitgaan en recreatie in de regio: musea, theaters, poppodia, galeries, filmhuizen, bioscopen, bibliotheken, monumenten, gezelschappen, evenementen, festivals, jongerencentra en verenigingen. Jouw activiteit ook in de UITagenda? Ga naar Agenda item aanmelden.

Bereik

Door het verspreiden van onze agenda data naar vvv.nl, de VVV app, iamsterdam.nl en de UITagenda in de krant zorgen we voor een zo groot mogelijk bereik.

Statistieken en bereikcijfers UIT in Haarlemmermeer 2018