Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: dinsdag 17 mei 2022
Snel naar:

I-Tour

I-Tour 360 navigeert u met uw smartphone langs de mooiste plekken in Haarlemmermeer. Aan de hand van verhalen, anekdotes, maar ook foto’s, video’s en nog vele extra’s krijgt u heel veel achtergrondinformatie. De app is gratis te downloaden voor iPhone en Android en de Haarlemmermeerse routes zijn helemaal gratis. Download de I Tour 360 app op je telefoon (iPhone en Android), start de app en zoek op Haarlemmermeer.

Haarlemmermeer Verrassend Polderland (wandelen, 4.8 km)

Laarzen aan en met de voeten in de klei! Deze wandeltour is een beleving op zich en u komt meer te weten over het boerenland en alles wat daarbij komt kijken. Laat u verrassen door onze polder en neem een glas biologische appelsap ter afsluiting.

Haarlemmermeer Verborgen Kunst en Cultuur (fietsen, 10 km)

Verborgen kunst en cultuur in Hoofddorp. Het Mannetje van Hoofddorp en De Rode Aap. Wie dat zijn? Daar komt u met deze tour achter. Het is een afwisselende fietstocht dwars door Hoofddorp met verrassende elementen in kunst & cultuur. U ontdekt vele plekken die u anders nooit gezien zou hebben.

Haarlemmermeer Van Toen tot Nu (13 km)

Van water naar polderland. Van akkerbouw naar stedelijk gebied. Een mooie reis van het verleden naar het heden. Met deze fietstour beleeft u het. U komt langs verschillende historische iconen zoals stoomgemaal De Cruquius en Fort Vijfhuizen. Maar ook moderne architectuur van deze eeuw ontbreken niet: allemaal contrasten die Haarlemmermeer biedt.

Haarlemmermeer Duurzame Highlights (fietsen, 18.4 km)

In deze fietstour komt je er onder andere achter welke bedrijven allemaal gevestigd zijn in de Haarlemmermeer. Je maakt kennis met interessante verhalen achter Haarlemmermeerse wijken, horecagelegenheden en parken. Heel veel plezier en succes met het beantwoorden van de kennisquiz en de fietstour zelf!

Haarlemmermeer Bomen om bij weg te dromen (33.9 km)

Bomen om bij weg te dromen Bomen zijn overal. Vooral in de natuurrijke Haarlemmermeer. Maar heeft u ooit stilgestaan bij wat een boom uniek maakt? Hoe oud hij is en wat hij heeft meegemaakt? Tijdens deze i-Tour fietst u langs de meest prachtige bomen uit de Haarlemmermeer. U hoort de verhalen achter deze reuzen uit de polder. En ontdekt wat deze iepen, beuken en wilgen zo speciaal maakt.

Deel via social media