Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: donderdag 16 juli 2020
Snel naar:

De Elisabethroute

Meerboerenpad - Wandelpaden over boerenland in de Haarlemmermeer
print pdf export

Geef aan welk onderdeel u wilt meenemen bij het afdrukken:

Onderdeel *

Geef aan welk onderdeel u wilt meenemen in de PDF:

Onderdeel *
Toon QR

Route openen op jouw telefoon

Wil je deze route openen op je telefoon?
Scan dan de QR-code met een QR Code Scanner.
Heb je nog geen QR Code Scanner op je telefoon? Ga dan naar de App store voor een iOS QR-app of Play store voor een Android QR-app.

Omschrijving

Deze route is te vinden op het akkerbouwbedrijf van de familie Ham aan de Hoofdweg 1379 (westzijde) te Nieuw-Vennep. De route voert langs velden met daarop een verscheidenheid aan gewassen zoals aardappelen, suikerbieten en koolzaad.

Om de wandeling voor alle bezoekers plezierig te maken, gelden de volgende huisregels: geen afval achterlaten, op de aangegeven paden blijven, geen honden meenemen, het vee met rust laten, geen gewassen plukken of beschadigen.

Overige bezienswaardigheden

  • Landgoed De Olmenhorst
    1Landgoed De Olmenhorst
    Tijdens de wandeling kunt u gebruik maken van de brug naar landgoed De Olmenhorst. Op dat moment verlaat u de Elisabethroute en komt u op het Olmenhorstpad. Volg deze route of wandel op eigen houtje door de boomgaard en over het landgoed. In het Appelcafé of buiten, op het terras, kun je iets eten en drinken. Of geniet van een lunch, high-tea of picknick. De kinderen kunnen zich vermaken op het speelterrein. Op het landgoed zijn, naast de landgoedwinkel, ook een aantal winkeltjes en ateliers gevestigd.