Daar ga je van UIT
vandaag: zondag 24 juni 2018

Proclaimer

UIT in Haarlemmermeer is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.
U kunt zelf kiezen hoe u ons dit wilt laten weten. Alle benodigde gegevens staan op onze contactpagina. We proberen uw melding zo spoedig mogelijk te behandelen.

uw privacy

UIT in Haarlemmermeer vindt de bescherming van uw privacy belangrijk. Bij bezoek aan de site, deelname aan (on-line) onderzoek of e-mailverkeer laat u gegevens van uzelf achter. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de behandeling van uw aanvraag of reactie. Bedoelde gegevens worden niet naar u herleidbaar verzameld of gebruikt. Informatie over bezoeken aan UIT in Haarlemmermeer worden slechts gebruikt bij onze dienstverlening aan u, ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen.

auteursrechten

UIT in Haarlemmermeer bezit het auteursrecht op de informatie die via www.uitinHaarlemmermeer.nl wordt verstrekt. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Het is daarom niet toegestaan de informatie - anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik - te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van UIT in Haarlemmermeer.
Via onze contactpagina kunt u contact opnemen voor meer informatie over het gebruik van het materiaal.

disclaimer beeldmateriaal

De uitgever heeft datgene gedaan wat redelijkerwijs van haar kan worden gevergd om de rechten van de auteursrechthebbende op de beelden te regelen volgens de wettelijke bepalingen. Degenen die menen rechten te kunnen doen gelden, kunnen zich alsnog tot de uitgever wenden.

andere organisaties en instellingen

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links worden gelegd naar deze site. Als u naar deze externe sites linkt, verlaat u www.uitinHaarlemmermeer.nl en bent u gebonden door de gebruiksregels die gelden voor de sites die u bezoekt. UIT in Haarlemmermeer is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.