Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: donderdag 24 januari 2019
Snel naar:

Veelgestelde vragen

Voor organisaties

Hoe kan ik een evenement aanmelden?

Meld een activiteit of evenement minimaal 2 weken voor aanvang, maar liefst eerder, aan via het formulier op de website. 

Ik heb mijn activiteit of evenement aangemeld, maar het staat nog niet op de website. Hoe kan dit?

Aangemelde activiteiten worden handmatig verwerkt. In verband met een krappe redactiebezetting duurt dit 1 tot maximaal 7 werkdagen. Het is daarom belangrijk om activiteiten zo vroeg mogelijk aan te melden.

Hoe kan ik een (vrijkaarten)actie aanmelden?

Een (vrijkaarten)actie wordt gecommuniceert via de homepage, Facebook en de nieuwsbrief en levert mooie extra promotie op voor een activiteit of evenement. Wil je vrijkaarten of iets anders verloten via een actie? Neem contact op via info@uitinhaarlemmermeer.nl om de actie aan te melden.

Is het aanmelden van evenementen gratis?

Ja, de vermelding van activiteiten en evenementen in de UITagenda is helemaal gratis.

Mijn.uitinhaarlemmermeer

Wat is mijn.uitinhaarlemmermeer.nl?

Mijn.uitinhaarlemmermeer.nl is de beheeromgeving van www.uitinhaarlemmermeer.nl. Organisaties kunnen hier (kosteloos) activiteiten aan de UITagenda toevoegen en aanpassen.

Hoe regel ik een inlogcode voor https://mijn.uitinhaarlemmermeer.nl?

Stuur een mail naar info@uitinhaarlemmermeer.nl. Binnen een week ontvang je een mail voor het instellen van je inlogcode. Deze mail wordt verzonden naar het algemene e-mailadres van de organisatie.

Welke activiteiten mag ik toevoegen aan de UITagenda?

Alle activiteiten, met een eenmalig en openbaar karakter, op het gebied van cultuur, uitgaan of recreatie die plaatsvinden in gemeente Haarlemmermeer zijn welkom.

Welke activiteiten mag ik niet toevoegen aan de UITagenda?

De volgende activiteiten zijn uitgesloten (en worden door de redactie verwijderd): cursussen, sportlessen / competities, religieuze bijeenkomsten, netwerkbijeenkomsten, horeca-activiteiten, activiteiten waarvoor lidmaatschap vereist is en activiteiten op het (grens)gebied van zorg en welzijn.

Overige vragen

Mijn vraag staat hier niet bij. Wat moet ik doen ?

Neem contact met ons op via info@uitinhaarlemmermeer.nl