Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: woensdag 12 mei 2021
Snel naar:

De Zoete Inval

Contactgegevens

De Zoete Inval
Haarlemmerstraatweg 183
2065 AE Haarlemmerliede
023 543 33 33
Voor een dagje Solex rijden ben je bij De Zoete Inval en Rijsolex aan het juiste adres. De Zoete Inval en Rijsolex gaan verder dan alleen het aanbieden van een solextour. In combinatie met een solextour hebben zij verschillende arrangementen samengesteld, die je tijd op de solex tot een unieke ervaring maakt.

Op de solex maak je een tocht door het prachtige natuurgebied Spaarnwoude. Door de vele fietspaden is solex rijden in deze omgeving zeer ontspannend en ideaal voor grotere groepen. Afwisselend rijd je op de solex door Spaarndam, Penningsveer en langs de uitzichtheuvel.

Voor groepen tot 20 personen en de meer ervaren solexrijders kan De Zoete Inval en Rijsolex ook routes verzorgen door Haarlem en/of Zandvoort. Heb je specifieke wensen? De Zoete Inval denkt graag met je mee. Helaas is het NIET mogelijk om met een ander voertuig (e-bike, scooter etc) aan de tour deel te nemen.

Om de solextour helemaal compleet te maken voorziet Rijsolex in echte solexjassen en –caps.

De solextour is voor maximaal 40 personen tegelijkertijd. Ben je met meer dan 40 personen? Informeer dan naar de mogelijkheid om een solextour te combineren met boerengolf, FOOTgolf of bowlen.

Kijk voor meer informatie op zoete-inval.nl/solex.

Openingstijden

  • Restaurant en Grillrestaurant  van 16.30 uur tot 22.00 uur
  • Binnen Terras 9.30 uur tot 16.30 uur
  • Bowling en bowlingrestaurant klik hier.
  • Afdeling reserveringen van 8.30 uur tot 22.00 uur
  • Hotelreceptie 24/7