Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: zondag 2 oktober 2022
Snel naar:

Over UIT in Haarlemmermeer

UIT in Haarlemmermeer is dé UIT- en cultuuragenda van Haarlemmermeer. In de Agenda vind je evenementen, exposities, voorstellingen (theater, toneel, dans en cabaret), uitgaan, concerten, films, workshops, jeugdactiviteiten en wandel-en fietstochten in Haarlemmermeer*.

Bij Dagje uit vind je alles voor een dagje weg in Haarlemmermeer, bijvoorbeeld naar het museum of de bioscoop. Op Facebook geven we de leukste UITtips en via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste vrijkaartenacties.

Informatie voor organisaties

UIT in Haarlemmermeer wil het bezoek aan culturele en recreatieve activiteiten in Haarlemmermeer vergroten door het overzichtelijk in beeld brengen van informatie en tips over cultuur, vrije tijd en recreatie voor een breed publiek.

Groot bereik
Geplaatste activiteiten (of een selectie hiervan) zijn ook zichtbaar op: www.iamsterdam.nl, www.haarlemmermeer.nl, www.jiphaarlemmermeer.nl, in de UITagenda in HCNieuws en Nieuwsblad Haarlemmermeer, onze nieuwsbrieven en op Facebookpagina. Lees meer over het bereik van de UITagenda.

Kosten
Het promoten van activiteiten via de Uitagenda is gratis.

Werkwijze
Organisaties met een eigen locatie, plaatsen en beheren hun activiteiten via Mijn UITinHaarlemmermeer. Evenementenorganisaties of gezelschappen zonder eigen locatie mogen activiteiten doorgeven via het formulier. De redactie van UIT in Haarlemmermeer controleert de activiteiten en zet ze door naar de diverse kanalen.

Jouw activiteit ook in de UITagenda? Ga naar Agenda item aanmelden.

Aanvullende mogelijkheden
Om extra aandacht te geven aan een activiteit is het mogelijk om een vrijkaartenactie te organiseren.

Samenwerking

UIT in Haarlemmermeer is een project van Het Cultuurgebouw in samenwerking met Gemeente Haarlemmermeer en amsterdam&partners. UIT in Haarlemmermeer werkt samen met de aanbieders van kunst, cultuur, uitgaan en recreatie in de regio: musea, theaters, poppodia, galeries, filmhuizen, bioscopen, bibliotheken, monumenten, gezelschappen, evenementen, festivals, jongerencentra en verenigingen.

* Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Abbenes, Badhoevedorp, Beinsdorp, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, Haarlemmerliede, Halfweg, Lijnden, Lisserbroek, Oude Meer, Rijsenhout, Spaarndam, Spaarnwoude, Vijfhuizen, Weteringbrug, Zwaanshoek, Zwanenburg