Daar ga je van UIT
vandaag: donderdag 20 september 2018

Over UIT in Haarlemmermeer

UIT in Haarlemmermeer is dé UITagenda van Haarlemmermeer met tips op het gebied van uitgaan, cultuur en recreatie. Op de website vind je een uitgebreide agenda, een overzicht van dagjes uit, evenementen, (wandel-en fiets)routes en regelmatig een vrijkaartenactie.

Op de hoogte blijven van de laatste acties en UITtips? Volg ons via Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief. In HCNieuws en Nieuwsblad Haarlemmermeer vind je een wekelijkse UITagenda.

Doelstelling

UIT in Haarlemmermeer brengt informatie en tips over cultuur, uitgaan en recreatie in Haarlemmermeer overzichtelijk in beeld voor een breed publiek. Hiermee willen wij het bezoek aan culturele en recreatieve activiteiten in Haarlemmermeer vergroten.

Initiatief en samenwerking

UIT in Haarlemmermeer is een initiatief van Het Cultuurgebouw en Citymarketing Haarlemmermeer, in samenwerking met IAmsterdam/VVV en SeeMore City guide.

UIT in Haarlemmermeer werkt samen met aanbieders van kunst, cultuur, uitgaan en recreatie in de regio: musea, theaters, poppodia, galeries, filmhuizen, bioscopen, bibliotheken, monumenten, gezelschappen, evenementen, festivals, jongerencentra en verenigingen.