Daar ga je van UIT
vandaag: woensdag 18 juli 2018

Over UIT in Haarlemmermeer

UIT in Haarlemmermeer is de UITagenda van Haarlemmermeer. Op deze website vind je een uitgebreide agenda met activiteiten op het gebied van uitgaan, cultuur en recreatie, een overzicht van evenementen in Haarlemmermeer, diverse wandel-en fietsroutes en regelmatig vrijkaarten acties.

Op de hoogte blijven van de laatste acties en UITtips? Volg ons via Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief. In HCNieuws vind je wekelijks de UITagenda met tips voor de aankomende week.

UIT in Haarlemmermeer is een initiaitief van Het Cultuurgebouw in samenwerking met Citymarketing Haarlemmermeer.

Doelstelling

UIT in Haarlemmermeer brengt informatie en tips over cultuur, uitgaan, recreatie en vrije tijd in Haarlemmermeer overzichtelijk in beeld voor een breed publiek. Hiermee willen wij het bezoek aan culturele en recreatieve activiteiten in Haarlemmermeer vergroten.

UIT in Haarlemmermeer werkt samen met aanbieders van kunst, cultuur, uitgaan, recreatie en vrije tijd in de regio: musea, theaters, poppodia, galeries, filmhuizen, bioscopen, bibliotheken, monumenten, impresariaten, gezelschappen, evenementen, festivals, jongerencentra en verenigingen.