Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: donderdag 6 oktober 2022
Snel naar:

Proclaimer

UIT in Haarlemmermeer ontvangt haar informatie en beeldmateriaal van de verschillende aanbieders van activiteiten in Haarlemmermeer. Wij doen er alles aan om deze informatie actueel en juist te houden. Kom je toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, neem dan contact op met de betreffende aanbieder of met info@uitinhaarlemmermeer.nl 

Privacy

UIT in Haarlemmermeer vindt de bescherming van jouw privacy belangrijk. Bij bezoek aan de site, deelname aan acties of e-mailverkeer laat u gegevens van uzelf achter. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de behandeling van uw aanvraag of reactie. Bedoelde gegevens worden niet naar u herleidbaar verzameld of gebruikt. Informatie over bezoeken aan UIT in Haarlemmermeer worden slechts gebruikt bij onze dienstverlening aan de bezoeker, ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen.

Auteursrechten

Het is niet toegestaan de informatie op deze website - anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik - te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van UIT in Haarlemmermeer. Het is mogelijk om in overleg gebruik te maken van de data op UIT in Haarlemmermeer. Neem contact op via info@uitinhaarlemmermeer.nl voor meer informatie.

Disclaimer beeldmateriaal

De uitgever heeft datgene gedaan wat redelijkerwijs van haar kan worden gevergd om de rechten van de auteursrechthebbende op de beelden te regelen volgens de wettelijke bepalingen. Degenen die menen rechten te kunnen doen gelden, kunnen zich alsnog tot de uitgever wenden.

Links naar andere websites

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links worden gelegd naar deze site. Als je naar deze externe sites linkt, verlaat je www.uitinHaarlemmermeer.nl en ben je gebonden door de gebruiksregels die gelden voor de sites die je bezoekt. UIT in Haarlemmermeer is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.