Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: zondag 2 oktober 2022
Snel naar:

Veelgestelde vragen

Voor organisaties

Is het aanmelden van agenda items gratis?

Ja, de vermelding van activiteiten en evenementen in de UITagenda is helemaal gratis.

Hoe groot is het bereik van UIT in Haarlemmermeer?

Wij werken samen met Citymarketing Haarlemmermeer, HC Nieuws, Nieuwsblad Haarlemmermeer, Amsterdam Marketing en VVV. Activiteiten zijn zichtbaar op www.uitinhaarlemmermeer.nl, www.vvv.nl, www.haarlemmermeer.nl*, www.iamsterdam.nl*, www.jiphaarlemmermeer.nl*, in de VVV app en in de UITagenda* in de kranten. Hier vind je meer informatie over het bereik.

* Selectie van activiteiten

Hoe kan ik een agenda item aanmelden?

Als je een eigen locatie hebt, kun je een toegangscode aanvragen waarmee je activiteiten direct op de website plaatst. Stuur een mailtje naar info@uitinhaarlemmermeer.nl en wij nemen contact met je op. Heb je geen eigen locatie, dan kun je een activiteit aanmelden via het formulier

Ik heb mijn activiteit of evenement aangemeld via het formulier, maar het staat nog niet op de website. Hoe kan dit?

Aangemelde activiteiten worden handmatig verwerkt. In verband met een krappe redactiebezetting duurt dit 1 tot maximaal 7 werkdagen. Het is daarom belangrijk om activiteiten zo vroeg mogelijk aan te melden. Heb je een eigen locatie? Vraag dan een toegangscode aan via info@uitinhaarlemmermeer.nl, je kunt dan zelf activiteiten online plaatsen.

Welke activiteiten mogen geplaatste worden in de UITagenda?

Alle activiteiten, met een eenmalig en openbaar karakter, op het gebied van cultuur, uitgaan of recreatie die plaatsvinden in gemeente Haarlemmermeer zijn welkom.

Hoe kan ik een (vrijkaarten)actie aanmelden?

Een (vrijkaarten)actie wordt gecommuniceert via de homepage, Facebook en de nieuwsbrief en levert mooie extra promotie op voor een activiteit of evenement. Wil je vrijkaarten of iets anders verloten via een actie? Neem contact op via info@uitinhaarlemmermeer.nl om de actie aan te melden.

Welke activiteiten mogen niet geplaatst worden in de UITagenda?

De volgende activiteiten zijn uitgesloten (en worden door de redactie verwijderd): cursussen, sportlessen / competities, religieuze bijeenkomsten, netwerkbijeenkomsten, horeca-activiteiten, activiteiten waarvoor lidmaatschap vereist is en activiteiten op het (grens)gebied van zorg en welzijn.

Mijn.uitinhaarlemmermeer

Wat is mijn.uitinhaarlemmermeer.nl?

Mijn.uitinhaarlemmermeer.nl is de beheeromgeving van www.uitinhaarlemmermeer.nl. Organisaties kunnen hier (kosteloos) activiteiten aan de UITagenda toevoegen en aanpassen.

Hoe regel ik een toegangscode voor https://mijn.uitinhaarlemmermeer.nl?

Stuur een mail naar info@uitinhaarlemmermeer.nl dan nemen wij contact met je op.

Welke leeftijd moet ik invullen?

Een leeftijd invullen is verplicht, anders wordt de activiteit niet goed getoond in de agenda. De leeftijd bepaalt ook waar een activiteit zichtbaar is. Je kunt, naast volwassenen, kiezen uit:

Kinderen: 0-12 jaar
Jongeren: 12-23 jaar
18+: voor volwassenen, maar ook leuk voor jongeren 18-23 jaar
Families: kinderen + ouders
Senioren: 65+ jaar

Let op: gebruik de tag Iedereen verstandig. Een activiteit moet echt leuk zijn voor iedereen, inclusief kinderen, jongeren en ouderen.

Overige vragen

Mijn vraag staat hier niet bij. Wat moet ik doen ?

Neem contact met ons op via info@uitinhaarlemmermeer.nl